dimecres, 4 de juny del 2008

Més cartes enviades


Señor director.

No se entiende

Leo en una noticia que " 8000 niños deberán ir a guarderías privadas por falta de públicas "...

Con la nueva ley de educación ¿ cuántos niños tendrán que ir a la pública por " ahogo " de la concertada ? Realmente es un contrasentido . Si no hay plazas públicas suficientes ¿ para qué estropear lo concertado ? De verdad que no se entiende.

Mª Dolors Viayna i Ornosa


No a la repressió

Catalunya ha estat sempre vanguardia de modernitat . Ha estat pionera en la modernitat pedagògica i coorents de pensament. Què ens passa ara ? Què ens fa por que volem tapar la boca a algú ? Si l´escola concertada hi és , serà que hi ha qui la vol , oi ?

Perquè una llei l´ha de coaccionar o intimidar ? Als catalans de tota la vida ni als catalans nouvinguts no ens ha agradat mai la repressió ... Això no dona bons resultats ni a la curta ni a la llarga

Joan Carlers Teixidor


Ara no en convé gens ni mica

Aquesta LLei d´educació no ens convé gens ni mica en termes econòmics. M ¨explico : si s´apreta massa a les families no els tocarà més remei que fugir a la pública augmentant la despesa actual a aquest efecte. Creieu que en època de recesió econòmica és allò que més ens convé ? Ben segur que no !

Mª Dolors Viayna i Ornosa


LLegeixo aquests dies a proposit de l´avantprojecte de LLei D´ Educació Catalana. i hem criden l´atenció alguns aspectes.
S´ens diu : " Volem una escola catalana, laica, coeducativa i de qualitat "

No tots els catalans volem una escola únicament laica ni solament coeducativa .Per a mostra només cal mirar la matriculació dels catalans en aquest tipus d´escola .

No creiem que la imposició de model únic sigui lo millor , creiem en la llibertat de pensament i d´acció.

Catalunya és , desde sempre, terra oberta al mon .Noté cap sentit carregar " contra l´escola concertada" perque hi ha demanda .

d´escola concertada . Qui la vulgui que la trii . Ens fa por d´alguna cosa ?

Un avantprojecte limitador de llibertats no és lo millor per una catalunya del segle XXI .

Joan Carles Teixidor